Coaching BLOG

szerző

Ki vagyok én?

Esendő ember.
Törékeny nő.
Elég jó anya.

Pszichológus, Business-, Life- és Gyermek Coach, Közgazdász, Tréner.

Szeretek és csalódok, hibázok és tanulok, úton vagyok, mint minden ember. Szeretek írni és táncolni. És szeretem meglátni a jót az emberekben, és segíteni őket a saját útjukat járni.

A pszichológia és a coaching tudománya felé gyermekeim megszületését követően fordultam hivatalosan – bár kicsi gyerekkorom óta érdekel, hogy hogyan működik az ember, és miért úgy, ahogy. Felnőtt klinikai és egészségpszichológiai szakirányon végeztem egyetemi tanulmányaimat. Pszichológusként a kliens-központú szemléletmód, valamint a test-orientált, mozgásra épülő módszerek, és a mesék-művészetek-szimbólumok világa áll hozzám közel. Humanisztikus, emberközpontú értékrendű segítő szakemberként a segítő folyamat során fontosnak tartom az elfogadó, empatikus, támogató légkörben zajló fejlődést.

A Coaching eszköztárát először NLP irányultságban, majd holisztikus szemléletmódban tanultam. Business és Life coachként üzleti és magánéleti céljai elérését tudom segíteni, egy cselekvés-orientált, hatékony eszköztárral. Holisztikus gyermek coachként a gyermekével való kapcsolatát tudom segíteni.

Tanulmányaim, képesítéseim:
Okleveles Pszichológus – felnőttklinikai és egészségpszichológia szakirányon – Károli Gáspár Református egyetem, 2022.
Business és Life Coach, valamint Holisztikus Gyermek Coach – LHAMO Vital Human Képzési és Szolgltató Bt., és Lineo International Consulting Kft., 2022.
Okleveles Közgazdász – HR és menedzsment specializáció – Miskolci Egyetem, 2007.
Tréner – Dual Focus Consulting Kft., 2021.
Pszichodráma – Sajátélmény, folyamatban lévő önismereti és módszerismereti képzés
ICD – Sajátélmény, folyamatban lévő önismereti és módszerismereti képzés.

Tetszett? Oszd meg!
Facebook
Linkedin
Pinterest
EMAIL
PRiNT

A cikk szerzője

Sebestyén Szilvia Tünde
Pszichológus, Business-, Life- és Gyermek Coach, Közgazdász, Tréner vagyok. Szeretek és csalódok, hibázok és tanulok, úton vagyok, mint minden ember. Szeretek írni és táncolni. És szeretem meglátni a jót az emberekben, és segíteni őket a saját útjukat járni.
További cikkek